William Hill Casino

4.5/5
 • Blackjack
 • Rulettet
 • nyerőgépek
Limited offer 300 üdvözlő bónusz Játsszon

A jó

 • ±200 online kaszinó játék
 • Letöltést nem igénylő kaszinó is
 • Kiváló ügyfélszolgálat

A rossz

 • 20 alkalommal kell fogadni a bón
 • A kaszinóhoz külön profilt kell

Lényeg

William Hill Kaszinó az egyik legnagyobb név az online szerencsejáték területén, és természetesen magában a szerencsejáték iparban is. A Playtech segítségével a legjobb online kaszinó szoftvert hozzák az asztalokhoz. A William Hill 1934 óta működik, ekkor alapították a brit fogadóirodát. Ma már az online szerencsejáték minden területén jelen vannak, a kaszinótól a pókerig és sportfogadásokig. Mivel a William Hill név maga a megbízhatóság, a 200-nál is több elérhető kaszinó játékkal az oldal az online fogadás terén a minden igényt kielégít.

 
információk: Antigua & Barbuda 2009 +800 3551 3551 maestro logomastercard logomoneybookers logovisa logovisa-electron logo
 
Mit mond a hozzáértő?
 • Bónusz és Promóciók4/5

  A William Hill Kaszinó üdvözlő bónusza négyféle módon hívható le. Aki csak alkalmi játékos, megcélozhatja a 150%-os bónuszt legfeljebb 150£ összeghatárig (ez minimum 35£ befizetést igényel). Aki kicsivel többet kíván befizetni, kérheti a közepes bónuszt, amely 350£-ot ad 500£ befizetésre. Ezzel szemben az, aki nagyban játszik, 1000£ befizetésre 500£-ot kaphat. De a legjobb ajánlat az 1,000£ összegű bónusz bármely, 3,000£-nál nagyobb összegű befizetésre. A második befizetés után is ját 60% bónusz, amelynek értéke legfeljebb 500£.

  További 10-15% bónusz szerezhető akkor, ha a befizetést a William Hill Kaszinó által preferált fizetési módon teljesítik. Szerezhetők pontok is a valós pénzben tett fogadások után is, egy pont jár 10£ összegű tét után az első szintű VIP státuszú játékosoknak. 

 • Játékok 4.5/5

  A 200 online kaszinó játék biztosítja, hogy a játékosok mindig találjanak maguknak valami újat: válogathatnak a Playtech által szolgáltatott amerikai vagy európai rulett, valamelyik progresszív jackpot nyerőgép vagy a sok egyéb kaszinó játék között. 

 • Szoftver 4/5

  A William Hill Kaszinó a Playtech online kaszinó játék szoftverét használja. Ez a szoftver nagyon fejlett alkalmazás, letölthető és letöltést nem igénylő formában is elérhető. Az indigó színű asztalok kellemesek a szemnek. Valamennyi grafika és hang effektus megfelel a legmagasabb követelményeknek, a szoftver simán fut és a kaszinó nyitóoldalán nagyon egyszerű eligazodni. 

 • Ügyfélszolgálat és a fizetés menete 4.5/5

  A William Hill Kaszinó ügyfélszolgálata kényelmesen elérhető a nap 24 órájában, instant chat formájában (a kaszinó nyitóoldalán), telefonon, email-en, vagy faxon. Igen könnyű segítséghez jutni az oldalon bármely felmerülő probléma esetén, de az oldalon részletes GYIK rész is található.

  A befizetésre a William Hill Kaszinóban lehetőség van hitelkártyával, bankkártyával, valamint ClickandBuy, NETeller, UseMyBank, Ukash, INSTADEBIT, eNets, moneybookers, eps, és my Citadel wallet szolgáltatásokkal is.