Kaszinó Bónusz

BónuszAz online kaszinók világában pontosan rengeteg bónusz vár rád. Ha ügyes vagy, és ha hallgatsz ránk, akkor a legjobb bónuszokat kaparinthatod meg anélkül, hogy különösebben megerőltetnéd magad.

Ha rákattintasz a táblázatban lévő bármely linkre, a legjobb bónuszok fognak visszaköszönni rád, hiszen mi már előre összegyűjtöttük neked a legértékesebbeket. De a kattintás előtt olvasd végig a cikkünket, hogy megtudd,  mire kell odafigyelned.

Regisztráció után számos kaszinóban van lehetőség különböző bónuszokhoz hozzájutni. Általában ez az első befizetésnél esedékes, hiszen a kaszinók ezzel szeretnék bátorítani a kezdőket.

Ez úgy működik, hogy megadják az első befizetés minimum és maximum összegét, és ennek az összegnek bizonyos százalékát (50, 100 vagy akár 200) pluszban jóváírják a játékban. Ilyenkor az is előre meghatározott, hogy milyen mértékben kell fogadásokat kötnöd ebből az összegből, mielőtt a pénzt átutalhatnád a bankszámládra.

Van olyan kaszinó, ahol nem kell pénzt letétbe helyezned ahhoz, hogy bónusz összeghez juss, de ilyen esetekben a bónusz jóval kisebb, és a kifizetést is jóval szigorúbb szabályokhoz kötik. 

Bónusz feltételek

Ahogy azt már említettük, sok bónuszt az online kaszinók feltételekhez kötnek, ami azt jelenti, hogy a kifizetés nem történhet meg a bónusz felvétele után azonnal.

Látni fogod, hogy néhány helyen 15x, 25x vagy 35x jelenik meg a feltételek között. Ez egyszerűen csak annyit jelent, hogy 15, 25 vagy 35 alkalommal kell kockára tenned a bónusz összegét a kaszinón belül mielőtt kifizetést igényelhetnél.  

Különbségek vannak abban is, hogy mit kell kockára tenned. Van olyan oldal ahol csak a bónusz értékét, ebben az esetben az egyenlet a következő egy 20 dolláros bónusz és 25-szörös kockáztatás esetén:

20 dollár letét x 25-szörös kockáztatás =500 dollár értékű tét kockáztatás

Más oldalakon a letét és a bónusz értékének kockáztatása a követelmény. Ott így néz ki az engyenlet:

(20 dollár letét + 20 dollár bónusz) x 25-szörös kockáztatás =1000 dollár értékű tét kockáztatás

Hogy járulnak hozzá a különböző játékok a bónuszokhoz?

Ha eddig nem lett volna elég bonyolult, akkor azt is hozzá kell adjuk a listához, hogy nem minden játék járul egyformán hozzá a bónuszokhoz. Például a nyerőgépek általában 100 százalékot érnek, amíg a póker csak 40-t.

Mit is jelent ez? Azt, hogy ha 15-ször kell kockáztatnunk a bónusz összegét a kifizetésig, akkor a félkarú rablóval tényleg csak 15 pörgetés után már teljesítettük is a feltételt. Ezzel ellenben a pókernél 37,5 játék után sikerül ugyanez. Ugye, hogy ez nem mindegy? 

Bónusz típusok

Eddig főként a feliratkozási bónusz részleteit tárgyaltuk, de ez még csak az egyik fajta, ami az online kaszinók a látogatóknak tartogatnak.  Emellett a következő esetekben lepnek meg minket ilyen lehetőséggel:

  • Havi vagy hűség  bónusz ha rendszeres játékosok vagyunk
  • Barát bónusz minden olyan barát után, aki a te segítségeddel jutott el az oldalhoz
  • Letét nélküli bónusz, jóval kisebb bónusz, szigorúbb feltételekkel,
  • Fizetési mód után járó bónusz meghatározott befizetési mód szerint (bankkártya, hitelkártya, átutalás)
  • Játék specifikus bónusz meghatározott játék esetén főként blackjack, nyerőgép és magas tétekkel játszó játékosok részére

Remélhetőleg most már tudod, hogy mire figyelj oda, és így már semmi sem tarthat attól vissza, hogy begyűjtsd a legjobb bónuszokat. Harcra fel!