Bet365 Áttekintés

3.5/5
 • Bet365 Kaszinó
 • Bet365 blackjack
 • Nyerőgépek
Limited offer 200 üdvözlő bónusz Játsszon

A jó

 • Magas értékű bónuszok és promó
 • Online játékoktatás
 • Barátságos ügyfélszolgálat

A rossz

 • Hosszú email válaszadási idő

Lényeg

A Bet365 kaszinó az Egyesült Királyságból indult. A kaszinó a nagyhírű Playtech szoftvert használja, valamint fent van az OnGame Network-ön is. A Bet365 kaszinót a változatos promóciók és az online kaszinó bajnokságok teszik egyedivé, mindkettő igen jól kidolgozottan működik. A Bet365 kaszinó mindenkinek kínál valamit, bár játékosokat az USA-ból nem fogadhat, a világ minden részéből várja a játékosokat, a szoftvert pedig 14 nyelvre fordították le.

 
információk: Gibraltar 2001 [email protected] maestro logomastercard logomoneybookers logovisa logovisa-electron logo
 
Mit mond a hozzáértő?
 • Bónusz és Promóciók4/5

  A Bet365 kezdő bónusz minden új játékosnak 100% első bónuszt fizet 200 $ értékig. A minimum befizetés összege 20 dollár ehhez, és legalább 20 alkalommal kell pénzt feltenni ahhoz, hogy a nyereményeket le lehessen hívni.

  A Bet365 Kaszinó legjobb formáját a kaszinó promóciók terén nyújtja. Például a Bet365 Nyerőgép Klubhoz ingyenesen lehet csatlakozni, amely lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy olyan speciális promóciókban vegyenek részt, amelyek kimondottan a nyerőgépes játékokra szabtak, ilyen például a pontgyűjtéses játék, ami kimondottan az online kaszinó játék élményének fokozására hoztak létre. A játékos pontokat kap, hármat minden egyes pénzegységért, amelyben a játékos játszik, a pontokat pedig akár pénzre is lehet váltani. További más promóciós lehetőség is van, ilyenek például a havi befizetések után járó bónuszok.

 • Játékok 3.5/5

  A Playtech online kaszinó szoftver alkalmazás a Bet365 Kaszinóban több mint 130 online kaszinó játékot tesz elérhetővé, ide értve az olyan kaszinó klasszikusokat, mint a Blackjack és a Rulett, valamint a nyerőgépes és videó póker játékokat, progresszív jackpotokat és más, élő osztós játékokat is.

 • Szoftver 3.5/5

  The Bet365 Kaszinó szoftvere sokféle funkciót egyesít, hogy növelje a játékélményt. Például a “Bónusz Csoport” funkció gyors hozzáférést biztosít az ügyfélszolgálathoz, amely a kaszinó bónuszokkal foglalkozik. Az asztali korlátozás funkciót gyorsan és könnyen lehet módosítani, továbbá ha valaki gyakran játszik egy játékkal, a “Kedvenc Játékok” fül a nyitóoldalon feltünteti azokat, így azokat gyorsan meg lehet találni. A Bet365 Kaszinó több mint 80 játékot kínál az online flash felületen, amelyeket közvetlenül a kaszinó kezdőlapjáról lehet elérni. 

 • Ügyfélszolgálat és a fizetés menete 3.5/5

  A Bet365 Kaszinó ügyfélszolgálata a nap 24 órájában és a hét minden napján segít email, ingyen hívható telefon, posta vagy az oldalon elérhető visszahívó szolgáltatás formájában. Az élő chat csak regisztrált tagoknak érhető el, ez a kaszinó honlapjának legalján található.

  Pénzt átutalni és befizetni hitelkártyával, csekkel, banki átutalással, gyors banki átutalással, valamint a Neteller, a moneybookers, a PaySafeCard, az Entropay, a Click2Pay és az uKash szolgáltatásaival lehet.