888 Áttekintés

4/5
 • 888 rulettet
 • Kaszinó 888
 • Blackjack 888
Limited offer 900 üdvözlő bónusz Játsszon

A jó

 • Nagyvonalú bónuszok és kiváló
 • Remek ügyfélszolgálat
 • Audio/video összeköttetés az é

A rossz

 • Az online változat lassabb, mi
 • USA játékosok számára nem elér

Lényeg

Az egyik első és a legnagyobbak közé tartozó online kaszinó működtetőként nagy a valószínűsége annak, hogy már hallott a 888-ról. A 888 Holding - londoni tőzsdén is bejegyzett cég - működteti és felügyeli a kaszinót, amely egyaránt híres a fair környezetről és a nagyvonalú bónuszokról. A 888 kaszinóban a játékok széles köre érhető el, ide értve a bakkarát, a rulettet, a blackjacket, a kockát, a videó nyerőgépeket, a kenót és még sok mást. Ezen felül a kaszinó sportfogadásokat, pókerszobákat, bingót és azonnal játszható játékokat is kínál. A legújabb szolgáltatás a 3D játék lehetősége, kérjük olvassa tovább a leírást és tudjon meg többet az oldalról.

 
információk: 888 Holding / Random Logic software 1997 support@888.com maestro logomastercard logomoneybookers logovisa logovisa-electron logo
 
Mit mond a hozzáértő?
 • Bónusz és Promóciók4/5

  A 888 nagyvonalú bónuszt ad az új játékosoknak üdvözlő csomag formájában. A bónusz alapja a befizetés 100%-ának megfelelő, legfeljebb 200 dollár értékű ajándék az első befizetés után. További 1,200 dollár értékű bónusz érhető el, ha a játékos részt vesz a havonta megrendezett ’happy hour’ eseményeken.  Ez összesen 1,400 dollár bónusz csak a regisztrációval!

  A VIP promóció olyan ráadás, amit bizonyos összegű és meghatározott időpontban teljesített befizetések után kaphatnak meg a játékosok.  Amikor valaki pénzt tesz fel, sorsjegyeket kaphat, a díj pedig lehet egy iPhone 3G vagy egy dubai utazás. A tétek után, annak nagyságától függetlenül pontokat lehet gyűjteni, amelyeket aztán pénzzé lehet átváltani, ha már elég pont áll rendelkezésre.  

  A 3D játék terén a 888 a csúcs.  Vegas stílusú virtuális kaszinó környezetet fejlesztettek ki, amelyet a valóságnak megfelelően lehet felfedezni.  A 3D kaszinóba való belépés előtt a játékos adatainak megfelelő avatárt lehet létrehozni. A kaszinóban tett séta során az egyes asztaloknál a szintén online többi játékossal lehet találkozni, akikkel chat útján lehet érintkezni.  A 3D szoftver kompatibilis a Mac és a Windows felülettel egyaránt, így mindenki élvezheti az előnyeit. 

 • Játékok 4/5

  A 888 kaszinóban valamennyi hagyományos asztali játék megtalálható, mint például a bakkara, a rulett, a kocka vagy a blackjack.  Aki a nyerőgépeket szereti, nem lesz csalódott, mivel itt rengeteg gép van, több mint 20 különböző játékkal.

  A 888 kaszinó különlegessége, hogy valós kaszinó környezetet jelenít meg, ahol élőben lehet átélni a játékasztal melletti izgalmakat.  A játékos választása szerint élő videó kapcsolat is létesíthető, amellyel a többi játékost lehet nézni vagy velük beszélgetni.

 • Szoftver 3.5/5

  A 888 kaszinó saját tulajdonú szoftverét használja, amely eredményeként az minden létező számítógépen fut: Windows, Mac & Linux. A grafika a legkorszerűbb és a felület elrendezése is megfelelő. Közvetlen, csak online formájú verzió is van, ezért ahol van internet, a játék is elérhető.

 • Ügyfélszolgálat és a fizetés menete 3.5/5

  A 888 kaszinó éjjel-nappal nyitva tart.  A folyamatosan elérhető telefonos ügyfélszolgálat mellett (0800-032-9873 UK), erre a célra létrehozott email cím support@888.com és élő chat várja a játékosokat. A 888 kaszinó a be- és kifizetések széles körét támogatja, 28 különböző módon lehet pénzt átutalni és lehívni.  A legnépszerűbb forma a közvetlen banki átutalás és a nagyobb hitelkártyák használata.